Back to All Events

Ungdomskonferansen BDS


"Hvordan kan du bidra i kampen for et fritt Palestina?"

Er du mellom 15 og 27 år og interessert i solidaritetsarbeid? I Palestina? Ønsker du å arbeide mot den israelske okkupasjonen? Har du lyst til å treffe andre engasjerte ungdommer? Da bør du melde deg på UNGDOMSKONFERANSEN BDS, som går av stabelen på Tonsenhagen videregående skole i Oslo 23 .- 25.oktober!

I år feirer vi 10-årsdagen for BDS Movement (Boycott, Deinvestment og Sanctions) som ble stiftet av 170 sivile palestinske organisasjoner i 2005. Den internasjonale boikottbevegelsen kan se tilbake på mange seirer, men det er langt fram til et fritt Palestina. Palestinakomiteen i Norge ønsker velkommen til en spennende konferanse for deg som ønsker å jobbe aktivt i solidaritet med det palestinske folket. Temaet for konferansen er BDS (boikott, deinvesteringer og sanksjoner) og vil gi deltakerne en ABC-innføring om Palestina, hva vi konkret kan gjøre av solidaritetsarbeid her hjemme, hvordan vi gjennomfører en boikottaksjon.

Det vil også bli skrivekurs og politiske innledninger blant annet fra palestinske Riya Hassan, som er europeisk koordinator for BDS Movement, Kathrine Jensen, leder i Palestinakomiteen, Ine Geitung fra Solidaritetsungdommen, Erik Skare fra Infofada, Finn Erik Thoresen som har mange års virke som tillitsvalgt i fagbevegelsen og er styreleder i Norsk Folkehjelp.

Vi inviterer ungdommer fra solidaritetsbevegelsen, fagbevegelsen, politiske ungdomspartier, religiøse/livssynsorganisasjoner med flere– det vil si alle som ønsker å jobbe med Palestinasolidaritet!

LAST NED HELE PROGRAMMET HER. Se også http://palestinakomiteen.no/11919/ og Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/959077824162284/

Frist for påmelding og betaling av deltakeravgift er 10.oktober

Du melder deg på ved å sende epost til: sekretariat@palestinakomiteen.no innen 10. oktober. 

Deltakeravgiften er 100 kroner som dekker både mat, opphold og alt som skjer på konferansen. Det er bindende påmelding, og kr 100 innbetales til Palestinakomiteens kontonummer 0530.28.03112 innen 1o. oktober.

Når du melder deg på, trenger vi fullstendig navn, adresse og kontaktinformasjon, alder og eventuelt hvilken organisasjon du representerer.

Reiseutgifter. Søknad om reisestipend

Reiseutgiftene dekkes av den enkelte deltaker, men om du har dyr/lang reise, oppfordrer vi deg til å søke lokallaget ditt/organisasjonen din om å få dekket disse. 

NB! Deltakere som ikke får dekket reiseutgiftene sine av egen organisasjon o l, kan søke Palestinakomiteen om reisestipend. Send søknad til Palestinakomiteen på epost: sekretariat@palestinakomiteen.no der du begrunner søknaden din. Vi dekker billigst mulige reisemåte som betyr at du må bestille tidlig slik at du oppnår best mulig pris.

Oppmøte

Oppmøtet er senest klokken 17.00 på Oslo S. Herifra drar vi til Tonsenhagen videregående skole hvor konferansen vil foregå. Har du ikke mulighet til å møte opp på Oslo S til klokken 17.00, vil du få nærmere informasjon om reisevei.

Etter at vi har mottatt påmelding, sender vi oppdatert program, praktisk informasjon (hva du skal ha med f.eks. sovepose, klær, etc.).

For eventuelle spørsmål ta kontakt på epost: sekretariat@palestinakomiteen.no eller tlf 95 96 98 74.

VELKOMMEN!