Om selskapet

Hewlett Packard (HP) er et selskap som støtter opp under Israels brudd på folkeretten og grunnleggende menneskerettigheter:

 •  HP forsyner Israel med et skreddersydd system som benyttes i kontrollposter som begrenser palestinernes ferdsel i eget land. Kontrollpostene er også flere steder en integrert del av muren som Israel har bygd på Vestbredden.

• HP er med i prosjektet ”Smart City” i den ulovlige israelske kolonien ”Ariel” på Vestbredden, og leverer også tjenester til andre kolonier.

• HP leverer tjenester og teknologi til israelske fengsler. Mange palestinske barn sitter til enhver tid fengslet i Israel.

• HP administrerer IT-systemet til den israelske marinen, som bidrar til å opprettholde den folkerettsstridige blokaden av Gazastripen.

• I 2009 vant HP kontrakten for leveranse av alt datautstyr til den israelske hæren.

• HP produserer biometriske ID-kort for israelske innbyggere, inkludert palestinere med israelsk statsborgerskap og palestinere som har bosted i det okkuperte Øst-Jerusalem. ID-kortene er en viktig del av Israels apartheidpolitikk. 

Ikke bidra til selskapets involvering i den israelske okkupasjonen

BOIKOTT Hewlett packard! SPRE KAMPANJEN! 

På denne siden finner du flyers og plakat som du kan spre på jobb/studiested/byen, og et brev du kan sende til de butikker som fører HP i din by! Ta bilder på det du gjør og spre dem i sosiale medier med hashtags #StopHP #HPEDiscover

Sjekk også kampanjesiden på engelsk her

 

Aksjonsuke 25 nov til 3 des


Ressurser

Flyer

Plakat

brev til butikker


MEDIA